atracco karriär

Karriär – Vill du jobba med återvinning inom bilindustrin?

Vi är alltid intresserade av bildemontörer till våra anläggningar i Sverige.

Vi söker nu personer inom ett spännande område. Har du El- & energi, Fordons (inriktning Personbil) eller motsvarig utbildning? Är du nyfiken på vad som finns under huven på dagens bilar?
Då söker vi dig till vår elbilsavdelning för demontering, diagnostisering och bedömning av elbilar och dess batterier.

Gillar du att skruva med bilar? Det är precis vad en bildemontör gör, fast baklänges. Här gäller det att ta isär och ta vara på delarna. Vi söker nu dig som vill jobba med oss i våra baklängesfabriker.
Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Miljön är viktig för dig och att få jobba med återvinning känns helt rätt. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan samt har ett intresse för bilar och bilteknik?
Längtar du dessutom efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Då är detta tjänsten för dig! Du kommer främst att arbeta med demontering och inskrivning av delar men även andra moment kan förekomma. Huvudinriktningen är att demontera krockskadade bilar men också däckhantering, tvätt av delar, truckkörning samt inskrivning av delar.
Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord.

Ansvar och befogenheter
Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:

  • Demontering på lyft och tillhörande arbetsuppgifter
  • Motordemontering och tillhörande arbetsuppgifter
  • Däckhantering, tvätt av delar och tillhörande arbetsuppgifter
  • Kontrollera delarnas kvalitet och inskrivning av dessa.
  • Truckkörning förekommer på vissa anläggningar

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller kan visa upp motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
B- körkort är ett plus.
Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift

Det är meriterade om du har utbildning gällande:

  • Travers
  • Billyft
  • Truck
  • Hjullastare
  • Fordonselektronik

Vi på Atracco erbjuder dig ett fartfyllt arbete med fasta arbetstider måndag till fredag, härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Vi har kollektivavtal (IF Metall) och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning. Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan till jobb@atracco.se.


Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner delar. Sök efter bildel genom att skriva in ditt registreringsnummer.