atracco karriär

Fullstack-utvecklare till Mätorit (Recopart)

Vill du arbeta i en bred roll med en kombination av såväl strategiska som operativa delar hos ett spännande företag? Här får du chansen att arbeta med varierade projekt och många kontaktytor både internt och externt. Välkommen till ett bolag med stark framåtanda och tillväxt, där miljöperspektivet genomsyrar verksamheten! Läs gärna mer om tjänsten som utvecklare hos Mätorit!

Hos Mätorit kommer du att utveckla framtidens administrativa program för bilåtervinningsindustrin. Vi är ett härligt gäng som behöver dig som är utåtriktad, målmedveten, noggrann och som brinner för miljö och återanvändning. Du är en driven problemlösare som även trivs med kundsupport.

Om oss

Mätorit Data AB ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår förutom Mätorit Data AB, Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 650 mkr och har ca 400 anställda på flera orter i Sverige samt Norge.

Mätorit har kontor i Uppsala men denna tjänst ser vi gärna är placerad på Atraccos huvudkontor i Borås, där även Recopart utgår från. Det innebär att du även kommer sitta tätt med Recopart och dess utveckling.

Erfarenhet och personliga egenskaper:

 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling
 • Erfaren inom, samt goda kunskaper i, JavaScript, REST, HTML, CSS, Webpack, Visual Studio, C#, .NET 5.0, Microsoft SQL Server, PostgreSQL
 • Flytande i engelska, tal och skrift

Meriterande:

 • Linux
 • Nätverk
 • FTP
 • Docker
 • Kubernetes
 • Azure

Vi tror också att du som utvecklare känner dig bekväm med att:

 • Ta ägandeskap kring problem och ha förmågan att bryta ner dessa i konkreta uppgifter
 • Skriva läsbar kod som är lätt att underhålla, testa och har god test-täckning
 • Granska andra utvecklares kod och ge konstruktiv feedback

För att lyckas i rollen som fullstack-utvecklare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförande av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Kontakt: Kjell Axelsson 070-592 039 49, Costas Roussos 072-84145 94

Skicka din ansökan via e-mail på jobb@atracco.se

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner delar. Sök efter bildel genom att skriva in ditt registreringsnummer.